ICT oplossingen

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen 12 uur een reactie.

ICT oplossingen op maat

Onlangs heeft de Emté in Enter hun nieuwe HRM portaal in gebruik genomen. In dit systeem komen nieuwe sollicitaties binnen, worden automatisch mails verzonden naar personeel én de sollicitant, kunnen medewerkers worden beheerd; afwijzing en uitnodigingen en vorderingen van het personeel worden bijgehouden maar ook makkelijk contactlijsten worden uitgeprint etc. etc.

Wilt u ook een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf? Het hoeft niet duur te zijn. Echt niet. Dit kan al vanaf een een paar tientjes per maand. Neem contact met mij op en dan zoeken we samen een passende oplossing.

Professionele website

U wilt natuurlijk dat uw website duidelijk en professioneel overkomt. Dat kan geregeld worden. En nee, dat hoeft niet duur te zijn. Neem contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden en verschillende pakketten. Ook alleen het hosten of een redirect behoort tot de opties!

“Klanten weten ons te vinden en kunnen snel met ons in contact komen”

Office 365

Samenwerken in de cloud met de bekende office programma’s. Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Access. Inclusief Exchange, Sharepoint, OneDrive, Skype for Business, Yammer en Microsoft Teams. Al vanaf €10,50 per maand, per gebruiker.

Zakelijke e-mailadressen

Kom professioneel over met een zakelijk e-mail adres. Bijvoorbeeld: j.jansen@mijnbedrijfsnaam.nl of help@mijn-bedrijf.nl

Dit kan los of in combinatie met een professionele website.

Camerabeveiliging

Wilt u uw bedrijf voorzien van haarscherpe beveiligingscamera’s? Laat het weten via onderstaand formulier. Er is een breed assortiment aan camera’s beschikbaar voor elke situatie.

Alle camera’s hebben nachtzicht, mogelijkheid om de beelden op uw telefoon live te bekijken en kunnen worden aangesloten op een recorder of tv scherm.

 

Contact opnemen of een offerte aanvragen: