Over mij

Wie is ik

Mijn naam is Stijn Klaassen, ik ben momenteel 22 jaar oud en ik woon bij mijn ouders in Rijssen en Wierden. In de afgelopen jaren heb ik een passie ontwikkeld voor fotografie, ik voel altijd de druk om geen moment te missen en alles vast te leggen, met mijn camera of met apps als bijvoorbeeld Snapchat en Instagram. Van mijn hobby heb ik het afgelopen jaar mijn werk gemaakt en met regelmaat zijn mijn foto’s, met name incidenten te zien op de website van onder andere RTV Oost, Tubantia, de Telegraaf en 112Wierden. En mede door deze hobby ben ik in 2019 begonnen als Aspirant Manschap A bij Brandweer Wierden. Af en toe komen mijn foto’s (en/of video’s) voorbij in de Twentsche Courant Tubantia, in de Elsevier, of zijn mijn beelden te zien in Opsporing Verzocht of Hallo Nederland. Voor veel tevreden klanten houd ik mij bezig met foto- en videorapportages. Bekijk een deel van mijn werk hier.

Fotografie

Herinneringen moet je vastleggen, “collect moments, not things” is mijn ding, persoonlijk doe ik dit met foto’s, veel foto’s. Zo ontstond mijn hobby, fotografie. Sinds december 2015 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben als fotojournalist en redacteur werkzaam bij een landelijk persbureau en heb ook eigen klanten waarvoor ik fotoreportages maak, video’s maak en bewerk, websites ontwerp en Social Media kanalen inricht en onderhoud. Ik ben vooral bezig met het fotograferen van incidenten, nieuws, mensen, natuur, evenementen en sport.

Wil jij wat leuke foto’s met je vrienden, familie of foto’s van je feestje of ander evenement? Geen probleem, alles is te overleggen, neem gewoon even contact met me op via deze pagina of mail op stijn@stijn-klaassen.nl en voor een impressie neem een kijkje in mijn galerij.

ICT

In 2016 ben ik afgestuurd op het ROC van Twente in Almelo als MBO-4 Netwerkbeheerder. Ik kan u dus prima helpen met onder andere het installeren en instellen van werkstations, computers, laptops, smartphones en tablets, het installeren van routers en netwerkschijven, servers, toegangsrechten, gebruikersaccounts, het Microsoft Office pakket, een eigen domeinnaam, e-mail adressen, websites en Social Media.

Sinds 2018 volg ik de HBO opleiding Media, Informatie & Communicatie aan Saxion Hogescholen in Enschede. Hier kan ik mij tijdens de studie blijven ontwikkelen in fotografie, grafisch ontwerp en videoproducties.

Werken met mij

Ik kan u helpen bij o.a. bruiloften, evenementen, sport wedstrijden of gewoon portretfotografie als u wat leuke foto’s wilt met uw familie, gezin, vrienden/vriendinnen etc.

Via onderstaand formulier kunt u contact met mij opnemen. Klik hier voor mijn algemene voorwaarden.